zaterdag 12 juli 2014

Zaterdag 05-07-2014 Vakantie in de Eifel Duitsland Landal Wirfttall

Een hele goede morgen allemaal!

Zaterdag 5 juli 2014 De eerste echte dag! Maar even rustig aan begonnen. Uitgeslapen en wat boodschapjes gedaan waar we gisteren geen puf meer voor hadden.

Omdat de Rewe supermarkt best duur was, gaan we nu voor een Liddle of Aldi De Liddle in Prun. Dat scheelt aanzienlijk mag ik wel zeggen. We gaan ertegenover even een broodje eten met een lekkere cappuchino. Genieten! Het is vakantie! De rest van de dag doen we niet zo heel veel. We spelen een potje memory die we gekocht hebben bij de Liddle en kijken wat tv. Lika moet haar middagdutjes doen in een gewoon bed…en doet dat dan ook gewoon! Ze komt er uit zichzelf niet uit! Whoohoo…dat mag in de krant! 

Papa kleurt eventjes met ze aan tafel voordat er gegeten wordt. 







Revi en Lika tekenen graag. Revi vooral erg gedetailleerd….van wie zou die dat nou hebben…euhm tja. Lika kan heel goed inkleuren. Met die kleine vingertjes om die potloden. Zo schattig, maar wel precies zoals het hoort. Dat had ze al snel door. Het liefst schilderen ze met verf of klodderen met stiften maar Lika zit er dan echt he-le-maal onder!

Na het eten bezoeken we nog even de Bollo Grot. Een klein (wel heeeel klein hoor) Ballorig maar voldoende voor de kids. De kwaliteit van de foto's is wat minder. Het is er wat donker..sorry ;-)

Revi leeft zich graag uit met de grote bouwblokken.

Lika zwemt graag wat in de ballenbak rond.

Kiekeboe!

Samen spelen kunnen ze gelukkig ook wel hoor! En dan hebben ze een pret.

Als wij genoeg "ballorig" geweest zijn, nemen wij een bakje koffie in het hoger gelegen restaurant. Twee verdiepingen erboven en wat blijkt…er hangt gewoon een tv waar we ze op in de gaten kunnen houden! Nah richtig super!

Ik zal proberen de volgende blogpost wat sneller te plaatsen, maar de internetverbinding is helaas erg slecht.....foto's plaatsen is dus een ware beproeving. (een potje mens-erger-je-niet levert minder ergenis op!)

Tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten