dinsdag 16 juli 2013

Maandag 15 juli 2013

Maandag Rond half twaalf vertrekken we naar het Naturpark
De kinderen zijn nou niet bepaald vriendelijk tegen elkaar (lees contante strijd om wie welk boekje krijgt en andere onzin) mama is misselijk van de vele bochten en papa heeft rugpijn van diezelfde bochten en hoofdpijn van ons!
na een uur rijden komen we erachter dat het park gesloten is!!! Neeeeeeeejjj! Niet goed gelezen Op maandagen in juni en juli gesloten! We besluiten een tussenstop te maken. Het wordt Haus Hilmeke ferienhotel in Lennestadt Een driestereen hotel maar het lijkt wel vijf! Want een leuk huiselijk hotel Heel groot Speels opgezet en een geweldig mooie grote tuin Wauw Meteen foldermateriaal meegenomen

 We drinken wat en eten een soepje terwijl de kids zich kostelijk vermaken in de chique houten locomotief met zandbak (is mama wat minder blij mee want naderhand zien ze eruit als twee grobbebollen! Maar ach...het is vakantie!) we wandelen nog even in de tuin en gaan dan verder neuzen in het leuke Winterberg!

15.30 uur stappen we weer de auto in Nog even het dichtsbijzijnde stadje in. Ff geshopt. Kinderen konden nog even in het parkje in het centrum met wat speeltoestelletjes spelen. 
We eten bij het park Landall terwijl de kinderen nog even in de speeltuin kunnen spelen.  Ik douche en doe ze in bed Morgen rust in de tent! Even bij het huisje blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten