dinsdag 30 juli 2013

Woensdag 17 juli

We zijn wat vroeger dan anders uit bed (9 uur) dus ik haal broodjes terwijl Jos doucht ik wil graag thuis blijven en wat zwemmen op het park maar Jos wil naar het Panoramapark wat maandag dicht was Eindje rijden dus Na wat bakkeleien komen we op Khiko's uit Een soort Ballorig maar dan ook met buitenzwembad etc. Hebben de kids toch ook hun zin want die wilden ook zwemmen....Wat denk je...Dicht!!! Niet te geloven toch haha We praten even met Hollanders die ook al te vroeg zijn aangekomen Tja hij gaat pas open om twee uur Pfff het is nu 12 uur en in het nabij gelegen stadje hebben we maandag  geshopt dus dat gaan we niet weer doen We rijden dus door naar...? Juist het Panoramapark Pfff haha Nou ja zal vast mooi zijn..
Aangekomen is het idd de moeite waard maar wel heel steil De juffrouw aan de kassa zegt al meteen dat er treintjes gaan naar boven..?! Om 13 en 15 uur maar dat de eerste wel vol zal zitten..hmmpf We kunnen toch ook lopen.... Nou, daar komen we al snel achter Dat kan dus wel, maar het is een wate uitdaging met twee kids in een buggy! Tjeetje en de eerste trein halen we nog net om te kunnen zien dat die eerste echt bomvol zit Ach, eerst beneden maar eens kijken.
Trampolines en ballenbakken. Magisch zijn ze dus dat is de eerste stop. Rodelen is het volgende half uur onze bezigheid. Heerlijk!
Rond 13 uur eten we een patatje met bratwurst. Lika is helemaal in paniek als er een paar loopeenden komen bibavakkeren bij onze tafel!! Ha ha
We zien wat otters en mini motorische auto's. Omdat we maar 1 euro muntstuk hebben moeten ze samen op 1 voertuig en...dat ging zowaar heeeel goed. Zijn het geen schatjes?..
Nog even een speeltuin in en dan begint onze zware tocht naar boven. Oef...na een luttele maar oh zo zware 5 minuten komen we aan bij...jawel een stel varkens...neeeeej! Er zal toch wel meer zijn hè? Omdat we te moe zijn om verder te lopen, zijn we ook nog verplicht 5 minuten naar dat stelletje te kijken. 
Na nog eens 5 minuten komen we bij herten...


En...verder gaat de reis al puffend en zwetend ( kids hebben nergens last van by the way in hun geduwde buggy's!) Maar....daar bovenop...is het toch echt wel superleuk..zo leuk dat we zelfs het treintje van half vijf naar beneden er expres voor missen! (Deze zat trouwens vreemd genoeg NIET vol)
De klimtoren was helemaal top. Revi klom helemaal alleen naar de hoge top en Lika kwam tot halverwege!
We kuieren lekker naar beneden en gaan voldaan naar huis. Wat een leuke dag. Als we aankomen rond zes uur moeten we er 1 van een heel ver dromenland halen... Tot morgen!!











Geen opmerkingen:

Een reactie posten