donderdag 11 juli 2013

Zaterdag 29 juni 2013

Lekker ontbijt op bed gehad. That's the life! We gaan zo even naar een supermarkt om wat inkopen te doen. Omdat het al 13 uur is en tja..een mens moet eten, gaan we in het broodjeszaakje in de supermarkt even eten. Gezellig! De prijzen vallen me trouwens reuze mee.
Even snel de boodschappen eruit en op naar Jan en Julia van Haus Kloosterman! Wat een huis zeg tjee! En een mooie grote tuin met trampoline glijbaan schommel. Wow! Nou hier vermaken wij ons vanmiddag wel Na een uitgebreide tour incl speelruimte en luxe ingerichte kamers landen we op hun terras Heerlijk...zo heerlijk dat we er om 18.05 uur met moeite weg waren te krijgen De kinderen hadden veel speelgoed van Haus Kloosterman te leen en een lekkere luie schommelbank onder een boom Hoe idyllisch is dat!



Wil je ook eens neuzen in dit mooie ruime en gezellig ingerichte huis..neem dan een kijkje op http://www.youtube.com/watch?v=3rZct_0xhmY


We eten wat laat, maar ach wat maakt dan uit..Het is vakantie ;-) Jos kookt en wij spelen buiten nog lekker wat spelletjes samen. Revi kan zowaar mastermind....toeval of word ik gewoon oud?!
19 uur eten we pasta net saus en de kids eten netjes alles op. Om half acht zijn ze lekker gedoucht en schoon om nog even te spelen met hun meegenomen speelgoed uit het dorpje. Het was een heerlijke eerste dag. Morgen ons eigen park maar eens bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten